TimeCenter

Olika spaformer

Här kan du söka bland populära spa i Göteborg Boka enkelt på endast 60 sekunder!
Göteborg

Olika spaformer

ISPA heter den internationella organisationen som definierar, förenar och identifierar spaverksamheter runt om i världen. ISPA är en akronym för International Spa Association. Många har försökt sig på att ge en klar och koncis definition av begreppet "spa", men det är en svår uppgifteftersom ett spa kan vara så väldigt många, ganska oliksa saker. ISPA bestämde sig för att låta definitionen handla om upplevelsen man får på ett psa, snarare än vad som erbjuds där och motiveringen låter såhär: "Personlig tid till avslappning, reflektion, förnyelse och glädje", och det är ganska på pricken för hur man upplever en vistelse på spa.

På ISPA har man också utsett sex kategoriseringar av spa-verksamheter, som alla kan delas in i: dagspa, destinationsspa, kryssningsspa, clubspa, medicinskt spa, källspa och resortspa.

Välj rätt spa

Du ska alltid utgå från dina specifika behov när du väljer spa och ofta är det helhetsupplevelsen man fokuserar på. Ska man iväg med kompisgänget för en helg av avkoppling och lyx så väljer man ett spa som erbjuder behaglig kringmiljö och inte bara den modernaste sortens jacuzzi. Är man bara på jakt efter en enstaka skön ansiktsbehandling så kan man välja ett spa som ligger centralt i Göteborg, för tillgänglighetens skull.

Boka din spaupplevelse idag

Hitta ditt spa i Göteborg här på TimeCenter och boka in en tid nu på direkten. Med TimeCenter blir bokningsprocessen en barnlek!

Boka ett spabesök i Göteborg!


 Om TimeCenter  
© 2018 TimeCenter